Zoeken
Binnenkort: Bakbijbel
Na het succes van Rutger bakt en Rutger bakt feestelijk is Rutger van den Broek nu volop bezig met zijn nieuwste boek: de Bakbijbel!

Binnenkort: Bakbijbel

Gepubliceerd op 9 maart, 2015 om 00:00, aangepast op 16 mei, 2016 om 00:00

Bakbijbel wordt hét naslagwerk voor de thuisbakker. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto’s leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova á la Rutger. Ook geeft Rutger allerhande tips, praktische aanwijzingen en originele serveersuggesties voor het allerlekkerste en mooiste bakresultaat.

Auteurs
Auteur: Rutger van den Broek

Rutger van den Broek gooide hoge ogen als winnaar van de eerste editie van Heel Holland Bakt. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Eerder verschenen onder meer Het hartige bakboek, Rutger bakt, Rutger bakt feestelijk en Cakes. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 70.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws