Zoeken
Vleesbijbel genomineerd voor Het Gouden Kookboek
De vijf nominaties voor het Gouden Kookboek zijn bekendgemaakt. Op 9 november wordt de prijs uitgereikt. 

Vleesbijbel genomineerd voor Het Gouden Kookboek

Gepubliceerd op 18 oktober, 2017 om 00:00, aangepast op

De jury: 'In deze tijd dat vlees terecht onder vuur ligt is het van groot belang dat we weten wat we eten als we vlees op tafel zetten. Het geeft een compleet overzicht van alles wat je wil weten over het eten van vlees. Met veel passie brengt deze slager in hart en nieren duidelijkheid over hoe een beest in elkaar zit, hoe het ontleed wordt en hoe het geconsumeerd kan worden.'

De jury bestaat uit Janny van der Heijde (voorzitter), Jonah Freud (secretaris). Makkie Mulder, Daan van der Valk en Ronald Giphart. Initiatiefnemer voor de prijs is de Kookboekenwerkgroep. Daarin zitten Fontaine Uitgevers, Carrera, Karakter, Unieboek | Het Spectrum, Kosmos, Nieuw Amsterdam, De Kookboekhandel, Bruna en Libris

Auteurs
Auteur: Gertjan Kiers

Gertjan Kiers is een geboren slager met een zeer brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws