Zoeken
De eerste dag fotograferen voor het Hartige bakboek
Bakken is populairder dan ooit en zal dat de komende jaren ook zeker nog blijven. Mede doordat omroep Max vorig jaar bijtekende voor 3 jaar Heel Holland Bakt zal Nederland voorlopig nog door blijven bakken. Wat nog weinig tot niet voorkomt in de huidige bakboeken zijn hartige baksels. Vaak worden er wel enkele hartige recepten gegeven, maar een heel hartig bakboek is er nog niet.

De eerste dag fotograferen voor het Hartige bakboek

Gepubliceerd op 24 april, 2017 om 00:00, aangepast op 12 mei, 2017 om 00:00

Het hartige bakboek bevat ruim zestig hartige bakrecepten, verdeeld over zeven hoofdstukken. Van borrelhapjes tot flammkuchen, van hartige muffins tot pasteitjes en van gevulde broodjes tot een compleet hoofdgerecht;een bakboek vol inspiratie voor elke thuisbakker. Een keer zin om minder uitgebreid te bakken? In het laatste hoofdstuk vind je snelle valsspeelrecepten, zoals borrelbrood of bagelquiches. Supersnel gemaakt en verrassend lekker!

Auteurs
Auteur: Rutger van den Broek

Rutger van den Broek gooide hoge ogen als winnaar van de eerste editie van Heel Holland Bakt. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Eerder verschenen onder meer Het hartige bakboek, Rutger bakt, Rutger bakt feestelijk en Cakes. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 70.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws