Zoeken
Vleesliefhebbers opgelet!
In 'We love beef' gebruiken Alain Caron en Richard van Oostenbrugge alles van het rund: van tong tot staart, van borst tot haas.

Vleesliefhebbers opgelet!

Gepubliceerd op 22 juli, 2014 om 00:00, aangepast op 16 mei, 2016 om 00:00

Op woensdagavond 30 oktober werd hét kookboek over Engels Rund, 'We love beef', gepresenteerd op een wel hele toepasselijke locatie: de boerderij.

In de stal van boederij de Stadshoeve te Zunderdorp, net boven Amsterdam, kookten Alain Caron en Richard van Oostenbrugge enkele gerechten uit hun nieuwe kookboek. Maar naast een kookboek is 'We love beef' ook een naslagwerk met een heus Beef-ABC! Terwijl de genodigden dineerden, poseerden Alain en Richard geknield in het hooi nog even met een kalf om de titel van het kookboek kracht bij te zetten: They love beef!

Naast een kookboek met recepten van Alain en Richard met in de hoofdrol Engels rund, is 'We love beef' ook een naslagwerk met een duidelijk en uitgebreid beef-ABC.

Auteurs
Auteur: Alain Caron

Alain Caron, geboren in Parijs, is een rasechte fijnproever van Franse origine. Hij heeft als cuisinier gediend in bekende sterrenrestaurants, praktisch iedere beroemde chef-kok op aarde geïnterviewd, kookrubrieken geschreven, gewerkt als culinair fotograaf, opgetreden als tv-kok en gejureerd bij 'MasterChef'. Momenteel presenteert hij het dagelijkse tv-programma 'BinnensteBuiten' en is hij jurylid in 'De Nieuwe Lekkerbek'. Daarnaast runt hij met zijn zoons en vrouw restaurant Café Caron en wijnbar Petit Caron in hartje Amsterdam.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws