Zoeken
Peter Klosse - Wildbijbel

Wildbijbel

Peter Klosse

Omschrijving

Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhert
Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
Heldere stap-voor-stapfoto's
Van klassieke bereidingen tot moderne gerechten
Inclusief een hoofdstuk over wijn en wild

Auteur: Peter Klosse
Auteur

Peter Klosse is eigenaar van Hotel De Echoput in Apeldoorn en oprichter van de Academie voor Gastronomie. Klosse benadert de begrippen smaak en proeven op een wetenschappelijke manier. Hij publiceerde meerdere boeken en ontwikkelde het moderne smaakdenken dat inmiddels overal wordt toegepast.

Edities & Details
Gebonden: Wildbijbel - Peter Klosse
ISBN: 9789048844845
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 01-10-2018
Prijs: € 33,99
Omvang: 464 pagina's

Bestel

Digitale download: Wildbijbel - Peter Klosse
ISBN: 9789048844852
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 01-10-2018
Prijs: € 9,99
Omvang: 464 pagina's

Bestel

Serie: Kookbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Boeken
Freddy Tratlehner - Lekker Fred in het land
Freddy Tratlehner
London Loy - Mijn recepten
London Loy
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws