Zoeken
Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Sergio's smaakmakers

Sergio Herman

Eenvoudige recepten voor thuis
Omschrijving

In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super eenvoudige tapenade tot een pittige pasta. En van een simpele salade tot een krachtige curry.

Fragment

Quotes
Vrij
'Je weet dat je hiermee je eigen kookniveau naar een hoger plan kunt tillen.'
Hanneke Van den Berg
Auteur: Sergio Herman
Auteur

Sergio Herman groeide op in de keuken van familierestaurant Oud Sluis*** in het Zeeuwse Sluis, waar hij vijfentwintig jaar lang kookte. In 2013 sloot hij de deuren, zodat hij zich kon toeleggen op nieuwe projecten. Inmiddels heeft Sergio vier restaurants: The Jane** en Pure C** in Antwerpen, AIRrepublic* en Blueness in Cadzand. Daarnaast is hij mede-oprichter en culinair verantwoordelijk voor het frites-concept Frites Atelier. Media 2020 opent hij opnieuw een zaak in Retranchement nabij Sluis. Eerder verschenen van zijn hand de bestsellers Sergio's smaakmakers en het thuiskookboek Just cook it.

Edities & Details
Gebonden: Sergio's smaakmakers - Sergio Herman
ISBN: 9789048840724
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 03-10-2018
Prijs: € 31,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: Sergio's smaakmakers - Sergio Herman
ISBN: 9789048840731
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 03-10-2018
Prijs: € 14,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Kookboeken van tv-koks en beroemde chef-koks THEMA: Koken/eten per ingrediënt: kruiden, specerijen, olie en azijn BISAC: COOKING / General
Boeken
Janneke Philippi - Bakplaatbijbel
Janneke Philippi
Bloeme Burema - Briljante bonen
Bloeme Burema
Julius Jaspers - Kampeerkoken
Julius Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws