Zoeken
Meneer Wateetons - Over charcuterie

Over charcuterie

Meneer Wateetons

Omschrijving

In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.

Fragment

Auteur: Meneer Wateetons
Auteur

Meneer Wateetons eet, soms wel drie keer per dag. Een geweldige kok is hij niet en de opmaak van zijn borden is verschrikkelijk. Experimenteren, dat kan hij dan weer wel. Met wisselende uitkomsten. Eigenlijk gaat schrijven over eten hem het beste af. Dat doet hij dan ook vrijwel dagelijks op zijn blogs wateetons.com en worstlog.com. Verder schrijft hij columns voor Elle Eten, maakt hij filmpjes op foodtube.nl en is hij auteur van de boeken Over Worst (2011), Over Rook (2014), Over Rot (2015), Over Drank (2016) en Worstbijbel (2018). Zijn boeken brengt hij in de praktijk door het geven van humoristische en leerzame workshops.

Edities & Details
Gebonden: Over charcuterie - Meneer Wateetons
ISBN: 9789048845347
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 16-05-2019
Prijs: € 31,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Digitale download: Over charcuterie - Meneer Wateetons
ISBN: 9789048845354
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 16-05-2019
Prijs: € 14,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Koken/eten per ingrediënt: vlees en wild BISAC: COOKING / General
Boeken
Yvon Jaspers - Onze boerderij
Yvon Jaspers
Bart van Olphen - Vis van de BBQ
Bart van Olphen
Julius Jaspers - Hamburgers
Julius Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws