Zoeken
Sergio Herman - Sobremesa

Sobremesa

Sergio Herman

Omschrijving

In Sobremesa geeft sterrenchef Sergio Herman een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Volop genieten, met zijn allen aan tafel zitten en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'Sobremesa' heet. Precies dat geluk deelt Sergio in zijn nieuwe kookboek. Met de recepten in Sobremesa creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza. Disfruta!

Fragment

Auteur: Sergio Herman
Auteur

Sergio Herman groeide op in de keuken van familierestaurant Oud Sluis*** in het Zeeuwse Sluis, waar hij vijfentwintig jaar lang kookte. In 2013 sloot hij de deuren, zodat hij zich kon toeleggen op nieuwe projecten. Inmiddels heeft Sergio vier restaurants: The Jane** en Pure C** in Antwerpen, AIRrepublic* en Blueness in Cadzand. Daarnaast is hij mede-oprichter en culinair verantwoordelijk voor het frites-concept Frites Atelier. Media 2020 opent hij opnieuw een zaak in Retranchement nabij Sluis. Eerder verschenen van zijn hand de bestsellers Sergio's smaakmakers en het thuiskookboek Just cook it.

Edities & Details
Gebonden: Sobremesa - Sergio Herman
ISBN: 9789048844388
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 26-08-2019
Prijs: € 34,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Digitale download: Sobremesa - Sergio Herman
ISBN: 9789048844395
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 26-08-2019
Prijs: € 14,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookboeken van tv-koks en beroemde chef-koks THEMA: Nationale, regionale en etnische gerechten THEMA: Ibiza (Eiland) BISAC: COOKING / General
Boeken
Julius Jaspers - Hamburgers
Julius Jaspers
Simone van Thull - Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
Lynn van de Vorst - Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws