Zoeken
Mari Maris - Maison Mari

Maison Mari

Mari Maris

Omschrijving

Een reis door het jaar in kleine geschiedenissen en grote gerechten van soezen en moussen tot kroketten, tarteletten & bonbons. Geserveerd in 54 uitgebreide menu's voor alleseters, geheelonthouders, veganeusjes, carnivoren, culi's en normale mensen.
Een avond met vrienden aan tafel. Heel leuk en toch ook wat stressvol: er moet een menu verzonnen én gekookt worden. Kijkend in kookboeken en tijdschriften dienen de ideeën zich aan, maar als alle notities en uitgescheurde pagina's naast elkaar liggen, blijken het vier voorgerechten en een dessert, zonder hoofdgerecht. Of uw liefde voor deeg leverde een menu op waarbij alle gangen een jasje hebben, gefrituurd, gestoomd of gebakken... Hoe dan wel? Over het samenstellen van een goed menu valt van alles over te weten en ontdekken.

Fragment

Auteur: Mari Maris
Auteur

Mari Maris is kookboekenauteur en werkte haar leven lang als chef, onder meer in haar eigen groenterestaurant in Frankrijk. De pers (o.a. Het Parool, NRC en Vrij Nederland) noemde Mari's eerder verschenen Groentebijbel onmisbaar en kroonde haar na Saladebijbel, Mari plukt de dag en Maison Mari tot Groentekoningin van Nederland (ELLE Eten, Volkskrant en Telegraaf). A la minute is Mari's vijfde kookboek bij uitgeverij Carrera Culinair.

Edities & Details
Gebonden: Maison Mari - Mari Maris
ISBN: 9789048844869
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 03-10-2019
Prijs: € 39,99
Omvang: 568 pagina's

Bestel

Digitale download: Maison Mari - Mari Maris
ISBN: 9789048844876
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 27-09-2019
Prijs: € 14,99
Omvang: 568 pagina's

Bestel

Het Gouden Kookboek: Longlist (2019) NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Koken voor feesten en speciale gelegenheden BISAC: COOKING / General
Boeken
Paulami Joshi - Vega India
Paulami Joshi
Bloeme Burema - Briljante bonen
Bloeme Burema
Bas Robben - Slowcooker
Bas Robben
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws