Zoeken
Mari Maris - Mari's groentebijbel

Mari's groentebijbel

Mari Maris

Omschrijving

Met meer dan 65 groentesoorten, 850 recepten, een eindeloze lijst variaties daarop en bijpassende serveersuggesties is Groentebijbel het standaardwerk over groenten.
Mari Maris besloot na twintig jaar haar koksbuis aan de wilgen te hangen en groenten te gaan verbouwen. Groentebijbel is geen vegetarisch kookboek maar een standaardwerk waarin Maris haar ervaringen als kok en groenteboer bijeen heeft gebracht. Ook laat ze zien hoe de groenten groeien en weet ze over elke groentesoort interessante wetenswaardigheden te vertellen.
'Het is gelukt; het groentekookboek van Jane Grigson heeft een waardige opvolger gekregen.' Jonah Freud, De Kookboekhandel
'Een leerboek, een kookboek, een boek om van te smullen!' Yvonne Kroonenberg

Fragment

Auteur: Mari Maris
Auteur

Mari Maris is kookboekenauteur en werkte haar leven lang als chef, onder meer in haar eigen groenterestaurant in Frankrijk. De pers (o.a. Het Parool, NRC en Vrij Nederland) noemde Mari's eerder verschenen Groentebijbel onmisbaar en kroonde haar na Saladebijbel, Mari plukt de dag en Maison Mari tot Groentekoningin van Nederland (ELLE Eten, Volkskrant en Telegraaf). A la minute is Mari's vijfde kookboek bij uitgeverij Carrera Culinair.

Edities & Details
Digitale download: Mari's groentebijbel - Mari Maris
ISBN: 9789048854844
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 10-10-2019
Prijs: € 14,99
Omvang: 480 pagina's

Bestel

Gebonden: Mari's groentebijbel - Mari Maris
ISBN: 9789048853618
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 27-09-2019
Prijs: € 34,99
Omvang: 480 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Koken/eten per ingrediënt: fruit en groenten BISAC: COOKING / General
Boeken
Noni Kooiman - Wokbijbel
Noni Kooiman
Bas Robben - Slowcooker
Bas Robben
Bart van Olphen - Vis van de BBQ
Bart van Olphen
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws