Zoeken
Sergio Herman - Mijn Ibiza

Mijn Ibiza

Sergio Herman

De beste recepten voor tafels vol gerechten voor familie en vrienden!
Omschrijving

In Mijn Ibiza geeft sterrenchef Sergio Herman een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Zorgeloos genieten, met zijn allen aan tafel en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'sobremesa' wordt genoemd. Precies dat geluk, daar gaat dit boek over. Met de recepten in Mijn Ibiza creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza. Disfruta!

Fragment

Auteur: Sergio Herman
Auteur

Sergio Herman groeide op in de keuken van familierestaurant Oud Sluis*** in het Zeeuwse Sluis, waar hij vijfentwintig jaar lang kookte. In 2013 sloot hij de deuren, zodat hij zich kon toeleggen op nieuwe projecten. Inmiddels heeft Sergio vier restaurants: The Jane** en Pure C** in Antwerpen, AIRrepublic* en Blueness in Cadzand. Daarnaast is hij mede-oprichter en culinair verantwoordelijk voor het frites-concept Frites Atelier. Media 2020 opent hij opnieuw een zaak in Retranchement nabij Sluis. Eerder verschenen van zijn hand de bestsellers Sergio's smaakmakers en het thuiskookboek Just cook it.

Edities & Details
Gebonden: Mijn Ibiza - Sergio Herman
ISBN: 9789048862283
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 15-06-2021
Prijs: € 25,00
Omvang: 288 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Boeken
Janneke Vreugdenhil & Dorenda van Dijken - Overgang
Janneke Vreugdenhil & Dorenda van Dijken
Welmoed Bezoen - Saladebijbel
Welmoed Bezoen
Jasmijn Beerthuis - Extra
Jasmijn Beerthuis
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws