Zoeken
Bart van Olphen - Vis van de BBQ

Vis van de BBQ

Bart van Olphen

MEER DAN 60 AANSTEKELIJKE VISRECEPTEN VOOR DE BBQ
Omschrijving

De BBQ is niet meer weg te denken uit de Nederlandse tuinen. BBQ-en is niet alleen ontzettend lekker, het is ook nog eens heel gezellig met je familie, vrienden of zelfs de hele buurt. Toch lijkt vis een beetje achter te blijven. Vinden we het te ingewikkeld of is het gewoon nog niet zo bekend dat vis van de BBQ fantastisch smaakt? En ook schaal- en schelpdieren kun je gewoon op de BBQ gooien. Snel klaar, superlekker en ook nog eens gezond. Dit handboek geeft jou alle handvatten voor een succesvol vis-BBQ-festijn.
In de Parijse keukens leerde Bart al dat vis bereiden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. En tijdens zijn vele vis-reizen ervaarde hij dat een simpel vuurtje en goede vis een fantastisch gerecht kan opleveren. Als het gewoon op de kade kan, kan het zeker bij jou in de tuin. Moet je dan meteen zo'n dure BBQ kopen? Nee hoor, het mag, en het geeft ook fantastische resultaten, maar ook op een simpele BBQ kun je perfect vis bereiden. Met een beetje aandacht en goede ingrediënten kom je heel ver. Dus op naar je favoriete visboer of het visschap en de fik erin!

Fragment

Quotes
Jord Althuizen
'Met dit boek duikt Bart de diepte in van vurige vinnen en weet daarmee zelfs de grootste carnivoren aan de haak te slaan, wat een verleiding, vis op de BBQ, je wilt niets anders meer!'
Auteur: Bart van Olphen
Auteur

Bart van Olphen is als culinair vis-expert voorvechter van duurzaam gevangen vis. Zijn eerste kookboek 'Fish Tales' werd onderscheiden met een Gourmand Award. Ook schreef hij 'Het Nederlands viskookboek' en de bestsellers 'Visbijbel' en 'Vis uit blik'. Bart werkt samen met Jamie Oliver voor diens FoodTube-kanaal en heeft onder de naam Bart's Fish Tales een eigen succesvol YouTube-kanaal. Op Instagram zendt hij 's werelds kortste kookshow uit.

Edities & Details
Gebonden: Vis van de BBQ - Bart van Olphen
ISBN: 9789048870363
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 14-05-2024
Prijs: € 35,00
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Digitale download: Vis van de BBQ - Bart van Olphen
ISBN: 9789048870370
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 14-05-2024
Prijs: € 17,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Koken/eten per ingrediënt: vis en zeevruchten THEMA: Koken met specifieke gadgets of technieken: barbecue en grill BISAC: COOKING / General
Boeken
Lynn van de Vorst - Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
Nick Toet - BBQ-en met Nick
Nick Toet
Tess Posthumus - Cocktailbijbel
Tess Posthumus
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws