Zoeken
Paulami Joshi - Vega India

Vega India

Paulami Joshi

100 vegetarische gerechten uit India
Omschrijving

In India is vegetarisch eten een belangrijk onderdeel van de eetcultuur. Een groot deel van de bevolking is vegetariër, waardoor de Indiase keuken eindeloos veel vegetarische gerechten kent.
In Vega India deelt Paulami Joshi alle voedzame en vegetarische maaltijden die ze thuis graag maakt. Het zijn stuk voor stuk gerechten waar je een goed gevoel van krijgt, want de Indiase keuken is bij uitstek een gezonde keuken die past bij een modern en voedzaam voedingspatroon - of je nu minder dierlijke producten of volledig vegetarisch of veganistisch eet. 'De Indiase keuken is een feest voor lichaam en geest, en dat is in mijn ogen precies wat eten hoort te zijn,' aldus Joshi.

Fragment

Auteur: Paulami Joshi
Auteur

Paulami Joshi (1985) werd geboren in Kolkata (voorheen Calcutta) in de deelstaat West-Bengalen (Oost-India). Koken leerde ze als vanzelfsprekendheid van haar moeder. Voor studie en werk woonde ze in verschillende Indiase steden, waaronder Mumbai, waar ze ieder vrij uurtje besteedde aan het verder ontrafelen van de immense eetcultuur die het land rijk is. In 2017 verhuisde Paulami naar Nederland.

Edities & Details
Digitale download: Vega India - Paulami Joshi
ISBN: 9789048867912
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 10-11-2023
Prijs: € 19,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Gebonden: Vega India - Paulami Joshi
ISBN: 9789048867905
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 08-11-2023
Prijs: € 35,00
Omvang: 240 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Vegetarische keuken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: India BISAC: COOKING / General
Boeken
Regula Ysewijn - Van wafel tot koek
Regula Ysewijn
Rutger van den Broek - Toetjesbijbel
Rutger van den Broek
Julius Jaspers - BBQ, the next level
Julius Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws