Zoeken
Simone van Thull - Inmaak- en fermenteerbijbel

Inmaak- en fermenteerbijbel

Simone van Thull

Hét naslagwerk voor iedereen die alles over inmaken en fermenteren wil weten.
Omschrijving

Van augurk tot ingemaakte bietjes en van zuurkool tot kimchi en kefir. In Inmaak- en fermenteerbijbel leert Simone van Thull je alles over inmaken en fermenteren. Inmaken en fermenteren doen we al zo lang de mens kookt. Pas eind jaren 60 iedereen een koelkast. Niet hip en nieuw dus maar oude technieken om eten te maken vol levende bacteriën die in ons dieet horen.

Edities & Details
Gebonden: Inmaak- en fermenteerbijbel - Simone van Thull
ISBN: 9789048866489
Uitgave: Gebonden
Status: Aangekondigd
Datum: 03-10-2023
Prijs: € 34,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Digitale download: Inmaak- en fermenteerbijbel - Simone van Thull
ISBN: 9789048866496
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 03-10-2023
Prijs: € 17,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Serie: Kookbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Boeken
Regula Ysewijn - Van wafel tot koek
Regula Ysewijn
Welmoed Bezoen - Saladebijbel
Welmoed Bezoen
Julius Jaspers - Grillbijbel
Julius Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws