Zoeken
Regula Ysewijn - Van wafel tot koek

Van wafel tot koek

Regula Ysewijn

'Ik ben helemaal verliefd op dit mooi boek' - Nigella Lawson
Omschrijving

Regula verbeeld met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en Sint-Maarten doen denken.

Auteur: Regula Ysewijn
Auteur

Regula Ysewijn is culinair auteur en fotograaf. Ze heeft een bijzondere interesse in historische recepten en de evolutie van onze eet- en drinkcultuur. Op haar website Miss Foodwise pent ze sinds 2010 haar culinaire ontdekkingen neer en ze is auteur van de boeken Pride and Pudding en Belgian Café Culture. Daarnaast is Regula een van de twee juryleden van Bake off Vlaanderen, de Vlaamse versie van het Britse programma The Great Britisch Bake Off. Regula's werk voert haar meestal naar Groot-Brittannië waar zij meewerkt aan verschillende publicaties zoals het magazine van Borough Market en aan programma's voor BBC.

Edities & Details
Gebonden: Van wafel tot koek - Regula Ysewijn
ISBN: 9789048859757
Uitgave: Gebonden
Status: Aangekondigd
Datum: 02-02-2023
Prijs: € 35,00
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Digitale download: Van wafel tot koek - Regula Ysewijn
ISBN: 9789048859764
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 02-02-2023
Prijs: € 14,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Boeken
Julius Jaspers - BBQ
Julius Jaspers
Meike Krüger - Een tafel vol
Meike Krüger
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws