Zoeken
Hale Amus - De bijbel van de Turkse keuken

De bijbel van de Turkse keuken

Hale Amus

Hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Turkse keuken wil leren kennen
Omschrijving

Van börek tot baklava en van meze en dolmas's en pilav: in De bijbel van de Turkse keuken neemt Hale Amus je mee op reis door de diverse regionale keukens van Turkije. De geografische ligging maakt van Turkije een culinaire schatkamer. Het land wordt aan drie kanten omringd door de Egeïsche, de Zwarte en de Middellandse Zee. Deze unieke ligging, gecombineerd met de migratie van Turken uit Centraal-Azië naar Europa, heeft door de eeuwen heen de identiteit van de Turkse gastronomie gevormd.

Auteur: Hale Amus
Auteur

Edities & Details
Gebonden: De bijbel van de Turkse keuken - Hale Amus
ISBN: 9789048864324
Uitgave: Gebonden
Status: Aangekondigd
Datum: 28-10-2022
Prijs: € 34,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Digitale download: De bijbel van de Turkse keuken - Hale Amus
ISBN: 9789048864331
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 28-10-2022
Prijs: € 14,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Serie: Landenbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Boeken
Karin Gaasterland - Cuisine Carine
Karin Gaasterland
Sergio Herman - Mijn Ibiza
Sergio Herman
Pascalle Bonnier & Mathijs Kok - Havermout
Pascalle Bonnier & Mathijs Kok
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws