Zoeken
Alain Caron & Rogier Trip - Kipbijbel

Kipbijbel

Alain Caron & Rogier Trip

Hét standaardwerk over kip!
Omschrijving

Van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip: in Kipbijbel van restaurateur en kookboekauteur Alain Caron en zijn chef Rogier Trip vind je ruim 200 kiprecepten voor iedere gelegenheid en ieder moment van de week. Je leert welke onderdelen van de kip je het beste waarvoor kunt gebruiken, en ook hoe je écht goede kippenbouillon maakt. Ook geven je ze alle ins en outs alles over het braden, stoven en het grillen van de kip. Kipbijbel laat zien hoe veelzijdig kip is en dat de mogelijkheden oneindig zijn.

Fragment

Auteur: Alain Caron
Auteur

Alain Caron, geboren in Parijs, is een rasechte fijnproever van Franse origine. Hij heeft als cuisinier gediend in bekende sterrenrestaurants, praktisch iedere beroemde chef-kok op aarde geïnterviewd, kookrubrieken geschreven, gewerkt als culinair fotograaf, opgetreden als tv-kok en gejureerd bij 'MasterChef'. Momenteel presenteert hij het dagelijkse tv-programma 'BinnensteBuiten' en is hij jurylid in 'De Nieuwe Lekkerbek'. Daarnaast runt hij met zijn zoons en vrouw restaurant Café Caron en wijnbar Petit Caron in hartje Amsterdam.

Auteur: Rogier Trip
Auteur

Edities & Details
Gebonden: Kipbijbel - Alain Caron & Rogier Trip
ISBN: 9789048863723
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 21-11-2022
Prijs: € 34,99
Omvang: 448 pagina's

Bestel

Digitale download: Kipbijbel - Alain Caron & Rogier Trip
ISBN: 9789048863730
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 21-11-2022
Prijs: € 14,99
Omvang: 448 pagina's

Bestel

Serie: Kookbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Koken/eten per ingrediënt: kip en ander pluimvee THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Kookboeken van tv-koks en beroemde chef-koks BISAC: COOKING / General
Boeken
Noni Kooiman - Wokbijbel
Noni Kooiman
Lynn van de Vorst - Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
Pascalle Bonnier & Mathijs Kok - Havermout
Pascalle Bonnier & Mathijs Kok
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws