Zoeken
Rutger van den Broek - Toetjesbijbel

Toetjesbijbel

Rutger van den Broek

Winnaar Food and Friends Gouden Kookboek, publieksprijs 2023
Omschrijving

Met ruim 300 recepten ben je met dit boek wel even zoet. Wie kijkt er tijdens het avondeten niet uit naar het toetje? In Toetjesbijbel vind je de allerlekkerste toetjesrecepten van toetjes met fruit in de hoofdrol tot een hoofdstuk vol pudding en van Franse klassiekers tot toetjes van over de hele wereld. Van stoofpeerbeignets en sticky toffee cake met butterscotchsaus tot aan slagroom-, chocolade- en rum-rozijnenvla. En van crêpes Suzette en crema Catalana tot aan gegrilde ananas met romige hangop en kokoskruimels. Met dit boek wordt elk toetje een feest!

Fragment

Auteur: Rutger van den Broek
Auteur

Rutger van den Broek gooide hoge ogen als winnaar van de eerste editie van Heel Holland Bakt. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Eerder verschenen onder meer Het hartige bakboek, Rutger bakt, Rutger bakt feestelijk en Cakes. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 70.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl.

Edities & Details
Gebonden: Toetjesbijbel - Rutger van den Broek
ISBN: 9789048861828
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 03-11-2022
Prijs: € 34,99
Omvang: 480 pagina's

Bestel

Digitale download: Toetjesbijbel - Rutger van den Broek
ISBN: 9789048861835
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 03-11-2022
Prijs: € 14,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Serie: Kookbijbels Het Gouden Kookboek: Winnaar (2023) NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Gerechten en gangen: desserts THEMA: Algemene kookkunst en recepten BISAC: COOKING / General
Nieuws
'Toetjesbijbel' van Rutger van den Broek winnaar van het 'Food and Friends Gouden Kookboek 2023'

'Toetjesbijbel' van Rutger van den Broek winnaar van het 'Food and Friends Gouden Kookboek 2023'

Het was echt een feest om Toetjesbijbel te maken, maar uiteindelijk doe ik het natuurlijk vooral om zoveel mogelijk mensen aan de bak te krijgen. Deze prijs voor is voor mij de kers op de taart. Lees meer »

Boeken
Julius Jaspers - BBQ, the next level
Julius Jaspers
Bas Robben - Slowcooker
Bas Robben
Welmoed Bezoen - Welmoeds wilde keuken
Welmoed Bezoen
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws