Zoeken
Wil Demandt - Altijd zondag

Altijd zondag

Wil Demandt

'Wil is een kok uit een plaatjesboek, de belichaming van bonhomie en gulhartigheid'
Omschrijving

In zijn keuken is het altijd zondag. Mede door zijn Limburgse roots, was wat Wil in zijn restaurant kookte heel normaal: er werd een beest geslacht en vervolgens werden alle delen verwerkt in zijn uitzonderlijk bourgondische gerechten. Van kop tot staart, zoals dat tegenwoordig wordt genoemd.
Tot op de dag van vandaag is Wil bezig met koken, eten en lezen en schrijven over eten. In Altijd zondag heeft hij, onder redactie van Jonah Freud, voor eens en voor altijd zijn onnavolgbare nalatenschap opgetekend.

Fragment

Auteur: Wil Demandt
Auteur

Je mag gerust zeggen dat Wil een kok is van de oude stempel. Zo een die er graag persoonlijk borg voor staat dat zijn gasten een sprankelende avond hebben. Lekker eten, een goed glas, liefst met een geanimeerd gesprek - alle aspecten van le plaisir de la table. Zijn restaurant Bordewijk groeide uit tot een instituut voor bons gourmands die geen capriolen wensten op hun bord, maar smakelijk eten van verfijnde eenvoud - Wil heeft een aardse hand van koken.

Edities & Details
Gebonden: Altijd zondag - Wil Demandt
ISBN: 9789048856015
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 21-10-2021
Prijs: € 39,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Digitale download: Altijd zondag - Wil Demandt
ISBN: 9789048856022
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 21-10-2021
Prijs: € 14,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Kookboek van het jaar: Shortlist (2022) NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Algemene kookkunst en recepten THEMA: Kookboeken van tv-koks en beroemde chef-koks BISAC: COOKING / General
Nieuws
Uitgeverij Carrera Culinair wint 3 van de 4 prijzen bij Kookboek van het Jaar-verkiezing 2022

Uitgeverij Carrera Culinair wint 3 van de 4 prijzen bij Kookboek van het Jaar-verkiezing 2022

Dinsdagavond 15 november vond in het Miele Experience Center in Amsterdam de uitreiking van de Kookboek van het Jaar verkiezingen plaats. Uitgeverij Carrera Culinair viel in drie van de vier categorieën in de prijzen. Lees meer »

Boeken
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek - Hart
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek
Sang-Ah Yoo, Myung-Ki Min - De bijbel van de Koreaanse keuken
Sang-Ah Yoo, Myung-Ki Min
Julius Jaspers - Eenpansbijbel
Julius Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws