Zoeken
Ilja Gort - Slurp à la Gort

Slurp à la Gort

Ilja Gort

Omschrijving

Levensgenieten voor gevorderden.

In zijn succesvolle reeks Slurp-boeken beschrijft Ilja Gort elk jaar de belevenissen op zijn wijnchateau La Tulipe. Dit nieuwste boek, Slurp à la Gort, heeft als thema 'Tijd' en hoe die te verlengen door je activiteiten te verbreden, gezonder te leven en altijd de lekkerste wijn te kiezen. Gort biedt een verrassend kijkje achter de schermen van zijn bourgondisch bestaan en neemt de lezer mee naar de mooiste plekken van Frankrijk. Hij slurpt in een wijnpaleis in de Provence, geniet van de schokkende gebeurtenissen in een gruwelrestaurant in Les Landes, en wordt door een tochtige koe op de horens genomen in Normandië.
Met dit nieuwe boek bevestigt Ilja Gort zijn reputatie als beste Frankrijkschrijver van Nederland.

'Ik schater en krijg weer hoop, in de mensen, in de wereld. En in de wijn.'
- Onno Kleijn

'Ilja is wijn, wijn is Ilja. Ik zou hem willen drinken, die man.'
- Ronald Giphart

'Ilja Gort laat je watertanden. Hij schrijft zoals ik zou willen eten. Hmmm... Heerlijk!'
- Het Parool

Ilja Gort publiceerde ook: Leven als Gort in Frankrijk, Overleven als Gort in Frankrijk, De Nieuwe Wijnsurvivalgids, Slurp!, Ik slurp dus ik ben, Château Slurp, Slurp Grand Cru en de romans De Vrouwenslagerij en De Geluksvogel. In februari 2014 verschijnt Ilja Gorts hardboiled actiethriller Château Fatale.

Fragment

Auteur: Ilja Gort
Auteur

Ilja Gort is schrijver, wijnboer en tv-maker. Hij schreef onder andere Leven als Gort in Frankrijk, De Wijnsurvivalgids, een zestal boeken in de reeks Slurp! en de romans De Vrouwenslagerij en De Geluksvogel. Bij omroep Max heeft hij een eigen televisieprogramma.

Edities & Details
Gebonden: Slurp à la Gort - Ilja Gort
ISBN: 9789048822317
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 15-10-2014
Prijs: € 14,95
Omvang: 288 pagina's

Bestel

NUR: 447 - Wijn en dranken THEMA: Humor THEMA: Frankrijk THEMA: Reizen en vakantie THEMA: Eten en drinken: dranken THEMA: Eten en drinken: wijnen BISAC: COOKING / Beverages / Alcoholic / General BISAC: TRAVEL / Europe / France BISAC: HUMOR / General
Boeken
Meneer Wateetons - Over drank
Meneer Wateetons

Over drank is hét handboek over bier, wijn en gedestilleerd. Na Over worst, Over rook en Over rot is dit het vierde standaardwerk van Meneer Wateetons. In dit lijvige handboek leert hij je alles over...

x
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws