Zoeken
Alain Caron - We love beef

We love beef

Alain Caron

Omschrijving

In We Love Beef laten chefs Alain Caron en Richard van Oostenbrugge zien hoe veelzijdig én veelomvattend een rund is. In hun recepten gebruiken ze alles, van tong tot staart, van borst tot haas. Als je rundvlees koopt van topkwaliteit, geniet je van meer dan alleen biefstuk en burgers.
We Love Beef is gelardeerd met foto's van Richard en Alain in Engeland, waar ze gepassioneerde veeboeren en slagers bezochten, door Londen scharrelden speurend naar rundvlees en daar van alles aantroffen; van een memorabele bagel met pekelvlees in de ochtend, runderlever met uien for lunch, tot de beste steaks van de stad in de avond.

Extra: Een uitgebreid beef-abc.

'Deze bereidingen met beef door Alain en Richard zijn smaakvol, met lef en respect voor het mooie product bereid. Voor iedereen die rundsvlees adoreert en dit zelf graag klaarmaakt voor de mooie momenten in het leven.' - Sergio Herman

'Toen ik bij The Fat Duck werkte, was chef Heston Blumenthal altijd heel enthousiast over vlees van Longhorn runderen, en in het bijzonder het vlees van de runderen van Richard Vaughan. Ik vind het geweldig dat Alain en Richard dit prachtige vlees nu ook hebben ontdekt, omarmd en het in Nederland introduceren.' - François Geurds

'Eigenlijk ben ik jaloers op Alain en Richard, ik had zelf graag een boek als dit gemaakt. Een boek waarin we aangespoord worden om alle delen van het rund te gebruiken. Maar ik ben ook blij dat zo'n boek er nu is, informatief, compleet en inspirerend!' - Herman den Blijker

Auteur: Alain Caron
Auteur

Alain Caron, geboren in Parijs, is een rasechte fijnproever van Franse origine. Hij heeft als cuisinier gediend in bekende sterrenrestaurants, praktisch iedere beroemde chef-kok op aarde geïnterviewd, kookrubrieken geschreven, gewerkt als culinair fotograaf, opgetreden als tv-kok en gejureerd bij 'MasterChef'. Momenteel presenteert hij het dagelijkse tv-programma 'BinnensteBuiten' en is hij jurylid in 'De Nieuwe Lekkerbek'. Daarnaast runt hij met zijn zoons en vrouw restaurant Café Caron en wijnbar Petit Caron in hartje Amsterdam.

Edities & Details
Digitale download: We love beef - Alain Caron
ISBN: 9789048827565
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 11-03-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 168 pagina's

Bestel

Gebonden: We love beef - Alain Caron
ISBN: 9789048818990
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 01-11-2013
Prijs: € 25,00
Omvang: 168 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Koken/eten per ingrediënt: vlees en wild THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / Specific Ingredients / Meat
Boeken
London Loy - Mijn recepten
London Loy
Julius  Jaspers - Het complete BBQ boek
Julius Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws