Zoeken
Ellen Hoog - In perfecte conditie

In perfecte conditie

Ellen Hoog

Omschrijving

Tophockeyster Ellen Hoog wordt geroemd om haar flitsende acties, verwoestende backhand en vele doelpunten. Om op het veld optimaal te kunnen presteren, let Ellen goed op haar voeding; ze eet gezond en het liefst biologisch. Balans is haar recept voor een fit en gelukkig leven: gezond eten én af en toe zondigen met een guilty pleasure, efficiënt trainen én bewust ontspannen.

In 6 complete work-outs deelt Ellen haar 36 favoriete sportoefeningen om zowel conditie als kracht te verbeteren; geschikt voor beginner tot gevorderde en je hoeft er niet voor naar de sportschool. De work-outs worden afgewisseld met 45 heerlijke, gezonde recepten - van snelle smoothies en healthy breaks tot power snacks en voedzame diners - waarmee Ellen bewijst dat gezond ook heel lekker is.

Fragment

Auteur: Ellen Hoog
Auteur

Ellen Hoog (1986) maakte in 2004 haar debuut als aanvalster in het Nederlands team. In 2014 beleefde ze het beste sportjaar uit haar carrière; ze sleepte maar liefst drie titels binnen: Wereldkampioen, Amsterdam Sportvrouw van het Jaar 2014 én Wereldspeler van het Jaar 2014. Inmiddels is ze gestopt met hockey, maar stilzitten doet ze absoluut niet: Hoog houdt zich graag bezig met gezonde voeding, waarover ze al eerder twee kookboeken (In perfecte conditie en Grenzeloos gezond) schreef. Daarnaast geeft ze hockeykampen, heeft ze een eigen YouTube-kanaal en is ze op televisie te zien, waar ze samen met oud-teamgenoot Naomi van As het SBS-programma 'Ellen & Naomi: 24 uur mandekking' presenteert.

Edities & Details
Digitale download: In perfecte conditie - Ellen Hoog
ISBN: 9789048830404
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 22-09-2015
Prijs: € 14,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Gebonden: In perfecte conditie - Ellen Hoog
ISBN: 9789048825851
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 03-09-2015
Prijs: € 19,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken NUR: 450 - Lifestyle NUR: 860 - Gezondheid THEMA: Lifestyle en persoonlijke stijlgidsen THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Populairwetenschappelijke geneesmiddelen en gezondheid BISAC: HEALTH & FITNESS / Healthy Living
Boeken
Welmoed Bezoen - Welmoeds wilde keuken
Welmoed Bezoen
Julius Jaspers - Hamburgers
Julius Jaspers
Janneke Philippi - Ovenschotelbijbel
Janneke Philippi
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws