Zoeken
Oesterput & Piet Devriendt - Mosselen

Mosselen

Oesterput & Piet Devriendt

Omschrijving

Mosselen. Wij Belgen eten ze het liefste met frietjes. Onze noorderburen graag met brood. Maar je kunt zo veel meer met de schelpdiertjes. Piet Devriendt, mosselchef van het restaurant De Oesterput in Blankenberge, selecteerde nieuwe, verfrissende, bekende en minder bekende recepten met de mossel in de hoofdrol. Gekookt, gebakken, in de wok of rauw, je kunt er alle kanten mee uit.

Mosselen zijn niet alleen heel lekker, ze zijn ook erg gezond. Ze bevatten eiwitten, mineralen, vitamines en nauwelijks vet. En met dit boek heb je meer dan 50 manieren om het kleine zeediertje klaar te maken. Aan de hand van schitterende foto's legt Piet de recepten stap-voor-stap uit, zodat ook een niet-geoefende kok lekkere mosselgerechten op tafel kan toveren. Krijg jij ook al honger?

Auteur: Piet Devriendt
Auteur

PIET DEVRIENDT (1961) baat samen met zijn vrouw Caroline en hun twee zonen sinds 1986 De Oesterput in Blankenberge uit. Zij zijn de vierde generatie, want Piets overgrootvader startte al in 1885 met een groothandel in schaaldieren. Piet is een gerenommeerde chef, die zijn mosselen zelfs al op Tomorrowland en in Dubai mocht klaarmaken.

Edities & Details
Digitale download: Mosselen - Oesterput & Piet Devriendt
ISBN: 9789048835485
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 29-06-2016
Prijs: € 14,99
Omvang: 176 pagina's

Bestel

Gebonden: Mosselen - Oesterput & Piet Devriendt
ISBN: 9789048835478
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 23-06-2016
Prijs: € 24,99
Omvang: 176 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Koken/eten per ingrediënt: vis en zeevruchten THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / Specific Ingredients / Seafood
Boeken
Yvon Jaspers - Onze boerderij
Yvon Jaspers
Bart van Olphen - Vis van de BBQ
Bart van Olphen
Regula Ysewijn - Van wafel tot koek
Regula Ysewijn
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws