Zoeken
Arie Boomsma - Beweeg!

Beweeg!

Arie Boomsma

Omschrijving

Arie wil iedereen in beweging krijgen om een gezonde en gelukkige levensstijl te ontwikkelen. In Beweeg! behandelt hij samen met trainers en coaches van zijn eigen Vondelgym de meest gehoorde excuses die mensen hebben om niet in beweging te komen.
ARIE: 'Veel excuses die in dit boek behandeld worden, kwamen ook in mijn hoofd op. Moe, lange werkdagen, druk gezinsleven, te veel andere dingen... Elk hoofdstuk begint daarom met zo'n excuus - gevolgd door deskundig advies, praktische tips, inspirerende praktijkverhalen, diverse sportoefeningen (van touwtje springen tot supermans) en gezonde recepten (van smoothies tot salades). En als er geen excuses meer zijn, zit er nog maar één ding op... Bewegen!

Fragment

Auteur: Arie Boomsma
Auteur

Arie Boomsma (1974) maakte onlangs een langgekoesterde droom waar: samen met vier vrienden opende hij in Amsterdam-West 'Vondelgym', een sportschool op steenworpafstand van het Vondelpark. Begin 2016 wordt in Amsterdam-Oost een tweede vestiging geopend. Met zijn sportscholen en zijn boek Beweeg! hoopt Arie anderen te enthousiasmeren en te inspireren in beweging te komen voor een gezonder en gelukkiger leven.

Edities & Details
Digitale download: Beweeg! - Arie Boomsma
ISBN: 9789048832354
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 08-07-2016
Prijs: € 14,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Gebonden: Beweeg! - Arie Boomsma
ISBN: 9789048832347
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 26-04-2016
Prijs: € 25,00
Omvang: 224 pagina's

Bestel

NUR: 480 - Sport en spel THEMA: Sport: algemeen BISAC: SPORTS & RECREATION / Health & Safety
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws