Zoeken
Ellen Hoog - Grenzeloos gezond

Grenzeloos gezond

Ellen Hoog

Omschrijving

In Grenzeloos gezond laat tophockeyster Ellen Hoog zien dat je altijd en overal ter wereld fit kunt zijn door gezond te eten en bewust te blijven bewegen. Geïnspireerd door haar vele trainingsstages en grote toernooien in Argentinië, Zuid-Afrika, Engeland, Australië en China, een relaxvakantie naar Ibiza en een geweldige roadtrip door de USA - brengt Ellen 50 wereldse, makkelijke, gezonde recepten én enkele heerlijke guilty pleasures. Aangevuld met 6 complete work-outs voor zowel thuis als op reis. Tot slot geeft Ellen tips voor hoe je on the road en tijdens een lange vlucht fit blijft.

Fragment

Quotes
In de boekenkast blog / Het kookpunt blog
'Positieve recensie: Juist de mix van functionele sportoefeningen en gezonde voeding maakt dit tweede boek van Ellen Hoog meer dan de aanschaf waard. Ze geeft nuttige handvaten voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken in hun zoektocht naar manieren om gezonder door het leven te gaan. Ook voor wie niet zo sportief is, maar wel graag in de keuken staat zal dit boek een aanwinst zijn.
Grenzeloos gezond een kookboek met eindeloos veel mogelijkheden!'
Sandra Hutchison
Auteur: Ellen Hoog
Auteur

Ellen Hoog (1986) maakte in 2004 haar debuut als aanvalster in het Nederlands team. In 2014 beleefde ze het beste sportjaar uit haar carrière; ze sleepte maar liefst drie titels binnen: Wereldkampioen, Amsterdam Sportvrouw van het Jaar 2014 én Wereldspeler van het Jaar 2014. Inmiddels is ze gestopt met hockey, maar stilzitten doet ze absoluut niet: Hoog houdt zich graag bezig met gezonde voeding, waarover ze al eerder twee kookboeken (In perfecte conditie en Grenzeloos gezond) schreef. Daarnaast geeft ze hockeykampen, heeft ze een eigen YouTube-kanaal en is ze op televisie te zien, waar ze samen met oud-teamgenoot Naomi van As het SBS-programma 'Ellen & Naomi: 24 uur mandekking' presenteert.

Edities & Details
Gebonden: Grenzeloos gezond - Ellen Hoog
ISBN: 9789048835133
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 28-10-2016
Prijs: € 19,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Digitale download: Grenzeloos gezond - Ellen Hoog
ISBN: 9789048835140
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-10-2016
Prijs: € 14,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Gezond koken en koken met natuurlijke producten THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / Health & Healing / General
Boeken
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek - Hart
Janneke Vreugdenhil & Janneke Wittekoek
Julius Jaspers - Kampeerkoken
Julius Jaspers
Jonah  Freud - Memmisj
Jonah Freud
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws