Zoeken
Huib Stam - Suiker, het zoete vergif

Suiker, het zoete vergif

Huib Stam

Omschrijving

Alles wat je moet weten over suiker

Het begint door te dringen dat de alledaagse voeding vol zit met suiker en dat het goed voor de gezondheid is om te minderen. In het bijzonder voor kinderen, die gek zijn op zoetigheid, en voor ouderen, die suiker niet goed meer verwerken. De feiten stapelen zich op: suiker is een dikmaker en een ziekteverwekker. En we hebben het helemaal niet nodig.

In veel landen wordt hardop gezegd dat de consumptie van suiker minstens gehalveerd moet worden. Maar in Nederland zien de instanties geen reden om met een duidelijk advies de suikerinname drastisch te verminderen. Dat kunnen ze niet lang meer volhouden.
Maar hoe slecht is suiker eigenlijk? Huib Stam beschrijft de achtergrond van onze suikerbehoefte en de effecten van te veel suiker op de gezondheid. Ook doet hij aanbevelingen om het 'zoete vergif' in het huishouden te verminderen.

Fragment

Auteur: Huib Stam
Auteur

Huib Stam (1956) is journalist en schrijver van non-fictie. Recent verscheen van zijn hand 'Eetsprookjes. Nieuwe feiten, oude misverstanden & goed nieuws over eten en gezondheid.'

Edities & Details
Paperback: Suiker, het zoete vergif - Huib Stam
ISBN: 9789048843114
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 06-09-2017
Prijs: € 23,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Digitale download: Suiker, het zoete vergif - Huib Stam
ISBN: 9789048825400
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-05-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

NUR: 320 - Literaire non-fictie THEMA: Vermageringskuren en diëten THEMA: Omgaan met diabetes THEMA: Dieetkunde en voeding THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Biografie en non-fictieproza BISAC: HEALTH & FITNESS / Diet & Nutrition / General BISAC: HEALTH & FITNESS / Diseases / Diabetes BISAC: MEDICAL / Nutrition
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws