Zoeken
Huib Edixhoven - Dom Perignon in een rugzak

Dom Perignon in een rugzak

Huib Edixhoven

Omschrijving

Vanaf de allereerste minuten van zijn leven speelt wijn een allesbepalende rol in het leven van Huib Edixhoven. Smaak, geur, eten en drinken zijn heilig. Veel wordt hem met de paplepel ingegoten, maar er broeit iets. Zodra de gelegenheid er is, trekt hij de wereld in, de wijn en de smaak achterna. Van Bourgogne in Frankrijk naar Valle de Colchagua in Chili en van Napa, Californië naar Chianti, Italië. Maar ook van India naar China want Huib is op zoek naar meer. Avontuur en nieuwe ervaringen zijn namelijk een net zulke belangrijke ingrediënten als smaken en geuren. Hij maakt ons op eigengereide wijze deelgenoot van zijn meest bijzondere en meest extreme ervaringen.

Dom Pérignon in een rugzak is een jaloersmakend verslag van een wijnkenner in wording. Met de bravoure van Hemingway trekt Huib Edixhoven de wereld rond, vertelt de verhalen van zijn reizen en leert ons en passant de meest fascinerende feiten over de meest veelzijdige drank ter wereld. Het motto tijdens zijn reizen ¿Voor een eerste klas smaak in mijn mond reis ik graag derde klas de wereld rond¿ staat garant voor extreme, hilarische en soms decadente avonturen.

Auteur: Huib Edixhoven
Auteur

Huib Edixhoven studeerde geneeskunde voordat hij in de civiele techniek zijn eerste roeping vond. Hij werkte voor verschillende aannemers in de waterbouw en was onder andere voor Boskalis werkzaam in landen als Argentinië en Nigeria. Dit was werk zoals hij het graag zag, maar toch knaagde er iets. Uiteindelijk verruilde hij de Nigeriaanse bagger voor wereldse wijn. Hij voltooide nog verschillende internationale opleidingen als de gerenommeerde fulltime MBA aan de Rotterdam School of Management en de Diplome Course van de Britse Wine and Spirit Education Trust (WSET), de meest complete en zware wijnopleiding van de Benelux. Hij richtte Vindict.nlop en schrijft onder andere voor het blad WINELIFE.

Edities & Details
Paperback: Dom Perignon in een rugzak - Huib Edixhoven
ISBN: 9789048843428
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 01-11-2017
Prijs: € 12,50
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Paperback: Dom Perignon in een rugzak - Huib Edixhoven
ISBN: 9789048807642
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 26-11-2010
Prijs: € 16,90
Omvang: 269 pagina's

Bestel

Digitale download: Dom Perignon in een rugzak - Huib Edixhoven
ISBN: 9789048807659
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-11-2010
Prijs: € 14,99
Omvang: 269 pagina's

Bestel

NUR: 508 - Reisverhalen THEMA: Schrijfwaren THEMA: Reisverslagen THEMA: Eten en drinken: wijnen BISAC: COOKING / Beverages / Alcoholic / General BISAC: NON-CLASSIFIABLE BISAC: TRAVEL / Essays & Travelogues
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws