Zoeken
Yvon Jaspers - Zomers koken met Yvon

Zomers koken met Yvon

Yvon Jaspers

Omschrijving

Meraki is alles wat je doet met bezieling, met overgave. Meraki is een werkwoord. Het is de hoeveelheid liefde en zorg die je besteedt aan iemand of iets. In de keuken betekent het dat je de simpelste gerechten heerlijk kunt laten smaken als je er maar genoeg meraki in verwerkt.
En andersom, als meraki ontbreekt smaakt het nergens naar. Yvon Jaspers neemt je in dit kleurrijke kookboek mee naar een zonnig eiland. Daar staat een oud keukentafeltje met een wapperend kleed in de wind. Niet keurig netjes gedekt, maar een beetje geïmproviseerd. Verschillend servies, verschillende glazen en een bij elkaar geraapt zooitje vorken. En rijk gevuld met de heerlijkste, zonnige gerechten. Iedereen heeft wat meegebracht: van soepen en pasta's tot maaltijdsalades, van zeebaars van de grill tot kip uit de oven, van walnotencake tot citroentaart.

Fragment

Auteur: Yvon Jaspers
Auteur

Yvon Jaspers werd bekend als gezicht van 'Het Klokhuis' en presenteert diverse tv-programma's waaronder de kijkcijferhit 'Boer zoektvrouw'. Daarnaast schreef ze columns voor Margriet en VIVA en heeft ze de kinderboekenserie 'Ties & Trijntje' geschreven. Ook is ze meer dan dertien jaar actief als ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds,waarvoor ze het kookboek Spaghetti aan het plafond heeft uitgebracht.

Edities & Details
Gebonden: Zomers koken met Yvon - Yvon Jaspers
ISBN: 9789048841585
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 20-04-2018
Prijs: € 24,99
Omvang: 240 pagina's

Bestel

Digitale download: Zomers koken met Yvon - Yvon Jaspers
ISBN: 9789048841592
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 20-04-2018
Prijs: € 14,99
Omvang: 240 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Boeken
Julius Jaspers - Eenpansbijbel
Julius Jaspers
Bas Robben - Airfryer
Bas Robben
Yvon Jaspers - Onze boerderij
Yvon Jaspers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws